Урок професійно-теоретичної підготовки «Приготування салатів»

Викладач професійно-теоретичної підготовки Наталя СИВОРОТКА під час вивчення теми: «Приготування салатів» для кращого засвоєння матеріалу здобувачами освіти використовує натуральні зразки, що дає змогу розглянути способи викладання, оформлення та подачу різних видів салатів. Це активізує здобувачів освіти більш актуально засвоїти програмовий матеріал, а також спонукає розвивати професійні навики на уроках виробничого навчання.


/Files/images/2024/urok_kuharv/405482732_853751273427149_2203255512079774563_n.jpg /Files/images/2024/urok_kuharv/405478091_853751230093820_2836357992318170585_n.jpg /Files/images/2024/urok_kuharv/405475836_853751296760480_8659519786628311049_n.jpg /Files/images/2024/urok_kuharv/404911714_853751233427153_6045275009164331633_n.jpg /Files/images/2024/urok_kuharv/403974906_853753290093614_620834798656053738_n.jpg /Files/images/2024/urok_kuharv/403174219_853753293426947_6725894404429084760_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.