Відкритий урок виробничого навчання в групі № 6 за професією «Кухар»

З метою успішного засвоєння знань, відпрацювання практичних вмінь та навичок був проведений відкритий урок виробничого навчання в групі № 6 за професією «Кухар», майстром виробничого навчання Аліною Чепурною. Тема уроку: «Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї». В ході уроку учні відпрацювали прийоми та методи формування напівфабрикатів, прийоми та способи панірування, вчились приймати самостійні рішення під час виникнення виробничих ситуацій.

/Files/images/2023/1703/336569573_771245644598418_5914434893116129722_n.jpg /Files/images/2023/1703/336646001_123974600508246_4392538558485812151_n.jpg /Files/images/2023/1703/336656471_1160773031279797_5081261849299406589_n.jpg /Files/images/2023/1703/336769145_1013608802943896_948850118936312387_n.jpg /Files/images/2023/1703/336786280_740409791024323_626372707672110894_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.