Відкритий урок в групі № 8 за професією: «Кухар. Кондитер», майстер виробничого навчання Наталя СИВОРОТКА.

З метою удосконалення навчально-виробничого процесу та підвищення педагогічної майстерності майстрів виробничого навчання 14.03.2023 року було проведено відкритий урок в групі № 8 за професією: «Кухар. Кондитер», майстер виробничого навчання Наталя СИВОРОТКА.

Тема уроку: «Способи заправки птиці. Приготування напівфабрикатів з сільськогосподарської птиці.»

Під час проведення заняття здобувачі освіти продемонстрували свої вміння і навики ведення технологічного процесу, опанували нові прийоми та методи формування напівфабрикатів з птиці, розглянули новітні технології та сучасні способи обробки сировини, мали змогу проявити творчі здібності при розв’язуванні виробничих ситуацій.

/Files/images/2023/0303/335596557_1173748693342816_1210407904028250309_n.jpg /Files/images/2023/0303/335707085_656349129583868_6600650148798309087_n.jpg /Files/images/2023/0303/335938079_2215670475271157_6737846196198927222_n.jpg /Files/images/2023/0303/335942229_1269955170266752_598671248163608351_n.jpg /Files/images/2023/0303/335948257_152831727692097_1738259717189695067_n.jpg /Files/images/2023/0303/336017251_3427219960823957_6366596604576824281_n.jpg /Files/images/2023/0303/336655930_176093828545810_8315255870440240803_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.