Відкритий урок в групі № 8 за професією: «Кухар. Кондитер», майстер виробничого навчання Наталя СИВОРОТКА.
З метою удосконалення навчально-виробничого процесу та підвищення педагогічної майстерності майстрів виробничого навчання 14.03.2023 року було проведено відкритий урок в групі № 8 за професією: «Кухар. Кондитер», майстер виробничого навчання Наталя СИВОРОТКА.
Тема уроку: «Способи заправки птиці. Приготування напівфабрикатів з сільськогосподарської птиці.»
Під час проведення заняття здобувачі освіти продемонстрували свої вміння і навики ведення технологічного процесу, опанували нові прийоми та методи формування напівфабрикатів з птиці, розглянули новітні технології та сучасні способи обробки сировини, мали змогу проявити творчі здібності при розв’язуванні виробничих ситуацій.
Коментарi