Відкритий урок виробничого навчання в групі №5 "Кухар. Кондитер", майстер в/н Наталя Сиворотка Тема уроку: Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього (пиріг відкритий, напіввідкритий, закритий, рулет).

16.02.2021 року був проведений відкритий урок виробничого навчання в групі №5 "Кухар. Кондитер", майстер в/н Наталя Сиворотка Тема уроку: Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього (пиріг відкритий, напіввідкритий, закритий, рулет).

В ході уроку були показані елементи відпрацювання вмінь та навиків у підготовці сировини, приготуванні опари та тіста, формуванні та оформленні виробів, також були розглянуті різні проблемні ситуації. Майстер разом з учнями вирішили ситуації які дали учням змогу проявити свої навички, креативність та здатність приймати самостійні рішення.

/Files/images/2020/v_n/151333109_765574090723220_3308057284637331802_o.jpg/Files/images/2020/v_n/151677651_765574107389885_7637451853898858750_o (1).jpg/Files/images/2020/v_n/151927938_765574094056553_5781644440152720675_o.jpg/Files/images/2020/v_n/151348803_765574104056552_2526652710498846410_o.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.