Відкритий урок виробничого навчання в групі №5 "Кухар. Кондитер", майстер в/н Наталя Сиворотка Тема уроку: Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього (пиріг відкритий, напіввідкритий, закритий, рулет).
16.02.2021 року був проведений відкритий урок виробничого навчання в групі №5 "Кухар. Кондитер", майстер в/н Наталя Сиворотка Тема уроку: Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього (пиріг відкритий, напіввідкритий, закритий, рулет).
В ході уроку були показані елементи відпрацювання вмінь та навиків у підготовці сировини, приготуванні опари та тіста, формуванні та оформленні виробів, також були розглянуті різні проблемні ситуації. Майстер разом з учнями вирішили ситуації які дали учням змогу проявити свої навички, креативність та здатність приймати самостійні рішення.
Коментарi