відкритий урок виробничого навчання в групі №4 "Кухар. Кондитер", майстер в/н Штефанець О.І.

В рамках місячника методичної роботи відбувся відкритий урок виробничого навчання в групі №4 "Кухар. Кондитер", майстер в/н Штефанець О.І. Тема уроку: "Приготування страв з січеної та котлетної рибної маси". Під час уроку майстер в/н вміло використовувала різноманітні форми та методи, а саме робота в групах, мозковий штурм, турніри, відеофрагменти, презентація та натуральні зразки.

/Files/images/veresen_2019/kuhar/FB_IMG_1581520524729.jpg/Files/images/veresen_2019/kuhar/FB_IMG_1581520546655.jpg /Files/images/veresen_2019/kuhar/FB_IMG_1581520541334.jpg /Files/images/veresen_2019/kuhar/FB_IMG_1581520533306.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.