урок виробничого навчання на тему: "Приготування запечених страв з овочів"

15 травня 2019 року в Єланецькому професійному аграрному ліцеї відбувся урок виробничого навчання на тему: "Приготування запечених страв з овочів" в групі № 5 за професією "Кухар. Кондитер", який провела досвідчений висококваліфікований майстер в/н Сиворотка Н.М.

Урок пройшов на достатньому професійному рівні. Для досягнення мети уроку на етапі вступного інструктажу були використанні засоби навчання: ІКТ (презентація, проектор, комп’ютер, екран), методичні рекомендації по виконанню практичних завдань.

Це забезпечило більш наочне представлення матеріалу теми, а також сприяло розвитку самостійності учнів на уроці виробничого навчання, збільшенню їх пізнавальної активності.

/Files/images/2019/vir_navch/IMG-19ef78b60c3cbd0c4b7f108a0a3c5fd2-V.jpg/Files/images/2019/vir_navch/IMG-691bf5703f14f90cd6b34d302f6665b0-V.jpg /Files/images/2019/vir_navch/IMG-84c4bd5dfea0f4a2d6764d54d976e83b-V.jpg /Files/images/2019/vir_navch/IMG-67e657907d7f02a8ef825a5fcf51a15b-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.