Відкритий урок виробничого навчання з теми «Приготування молочних супів».

18 лютого майстер виробничого навчання Сиворотка Наталя Миколаївна провела в групі 5 відкритий урок виробничого навчання з теми «Приготування молочних супів».

Актуалізація опорних знань учнів пройшла шляхом конкурсних змагань гри КВК та виконання практичних завдань: підбір інструментів, інвентарю та організація робочого місця для приготування супів. Наталя Миколаївна продемонструвала учням прийоми приготування тіста для молочної стиранки, нарізання овочів для молочного овочевого супу. Першокурсники із задоволенням здійснювали практичне відпрацювання завдань, відповідали на питання, вирішували виробничі ситуації. Урок пройшов пізнавально, динамічно, з активною практичною діяльністю учнів.

/Files/images/FB_IMG_1550650258947.jpg /Files/images/FB_IMG_1550650261353.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.