Богатирські ігри

Збройні сили України —
Слава, гордість, міць країни!
Захищають мир, свободу
Служать рідному народу!

Незламний дух українського війська обороняє нас щодня, а мужність надихає. Тож ліцеїсти полюбляють займатися різними видами спорту. Їм це цікаво та корисно.

Тож до Дня Збройних Сил України в ліцеї було проведено ряд заходів: листівка з привітанням чоловіків з Днем Збройних Сил України; книжкова виставка «Захистимо Україну! Непоборну і єдину!»; змагання зі стрільби в інтерактивному стрілецькому тирі; зустріч з військовим комісаром Єланецького райвійськкомату підполковником В.В.Бабичем та головним спеціалістом В.Є.Муликом; воєнізована естафета «Богатирська наша сила».

Під час проведення заходів , які проводили М.Д. Прокопчук,, І..Ф.Гапонова, В.М.Бурлака, С.А.Коваленко, учні отримали цікаву інформацію, брали активну участь у всіх заходах, а всі свої фізичні та спортивні здібності вони показали на воєнізованій естафеті «Богатирська наша сила», яка проводилась у спортивній залі ліцею. В запеклій боротьбі команди отримали такі результати: I-місце – «Штурмовики»; II-місце – « Десант»; III-місце – «Спецназ». Всі учасники були нагороджені солодкими призами та бурхливими оплесками від вболівальників.

Любі захисники Вітчизни, дорогі наші хлопці! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України! Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі.

/Files/images/2018_rk/bogat_gri/_MG_2632.JPG /Files/images/2018_rk/bogat_gri/_MG_2671.JPG /Files/images/2018_rk/bogat_gri/IMG_20181205_083941.jpg /Files/images/2018_rk/bogat_gri/IMG_20181206_133037.jpg /Files/images/2018_rk/bogat_gri/IMG_20181206_154011.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.