Тиждень Правил дорожнього руху

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формування навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил дорожнього руху в Єланецькому професійному аграрному ліцеї з 22 по 26 жовтня тривав Тижденьбезпеки дорожнього руху.

Головною темою заходів Тижня безпеки дорожнього руху стала безпека учнів на дорозі.

/Files/images/2018_rk/IMG_20180531_083232.jpg

Завдання Тижня безпеки дорожнього руху – нагадати учням про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернути увагу учнівської молоді до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.

В рамках тижня були проведені ряд заходів, а саме:

- відеолекторій з переглядом соціальних відеороликів, де розкривається сучасне становище на дорогах нашої держави;

- «Брейн-ринг» на тему «Знай та дотримуйся правил дорожнього руху»;

/Files/images/2018_rk/viber image5.jpg

- конкурс професійної майстерності "Кращий за професією «Водій»."

/Files/images/2018_rk/20181101_101727.jpg

/Files/images/2018_rk/20181101_101845.jpg

Команда-переможець з гри «Брейн-ринг» «Світлофор». Капітан команди Балан В. та учасники команди Герасимчук М., Черненко В., а також переможці конкурсу профмайстерності «Кращий за професією водій» Черевко О., Гунько В. були відзначені грошовою винагородою.

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок з водіння, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.