Містер ліцею – 2016

Уже стало доброю традицією, що в ліцеї проводяться різні розважальні, спортивні та інтелектуальні конкурси для юнаків та дівчат. Але на передодні жіночого свята 8 березня було проведено конкурс-шоу найрозумнішого, найсильнішого, найспритнішого, найкрасивішого і взагалі най, най - Містера ліцею!

І хоча жартують: «Чоловіки – то вже діагноз …, проте без них життя втрачає сенс. Бо без них, як без води - ні туди, і ні сюди». Тому чоловіки є надійною опорою для жінок. І ми завжди будемо любити чоловіків, надіятись на їхню підтримку і вірити в їхню важливу роль на цій землі.

Тож конкурс-шоу було проведено з метою підтвердження досконалості наших юнаків. На конкурсі приймали участь представники кожної групи ліцею : Шибаєв Сергій, Герасимчук Дмитро, Кудибін Павло, Дмитренко Сергій, Іванов Владислав, Волосніков Яків. Конкурсна програма була дуже цікавою і складалася з таких конкурсів як: «Представлення», «Ситуація», «Спортивний», «Домогосподар», «Танцювальний марафон».

Цих юнаків ми бачимо щодня, але саме на сцені вони виглядають – незвичайно. З конкурс «Представлення» розпочалося святкове шоу. Кожний учасник підібрав для себе певний образ і в оригінальній формі представив себе.

В конкурсі «Ситуація» учасникам було запропоновано різні життєві ситуації, з яких треба було вийти з гідністю і проявити себе джентльменом. Після конкурсу було зрозуміло, що хлопці в кишеню за словом не полізуть. У «Спортивному» конкурсі учасники показали , що вони сильні, витривалі та спритні.

Чоловік – це захисник, він завжди повинен тримати свою зброю на по готові щоб зберегти свою родину, свою домівку, батьківщину. Тож в конкурсі «Спорядження магазину» юнаки по черзі підходили та показували свою спритність та вправність в роботі зі зброєю на час.

А найцікавішим був конкурс «Танцювальний марафон» який сподобався всім і викликав багато позитивних емоцій. Танцювали всі учасники одночасно під різні мелодії народів світу.

Журі в складі: директора ліцею Кружкової Н.В., Коваленко С.А., Корнійчук Н. оцінювали виступи юнаків по 10-бальній шкалі і після кожного конкурсу оголошували результати. Було дуже цікаво та весело в актовому залі панувала доброзичлива атмосфера. Ми вболівальники підтримували своїх улюбленців оплесками та лозунгами. Всі юнаки показали добрі результати і доказали, що вони гідні звання лицаря. При підведенні підсумків конкурсу більше набрав балів Кудибін Павло. З невеликим відривом за ним йшов по кількості балів Іванов Владислав.

Ведучі Корнійчук Н. та Шувалова М. привітали Кудибіна Павла переможця конкурсу-шоу «Містер ліцею-2016 року» , вручили призи та подякували учасників за участь, а глядачів за підтримку.

/Files/images/2016/berezen/mster_ltsey/P1010024.JPG

/Files/images/2016/berezen/mster_ltsey/P1010025.JPG

/Files/images/2016/berezen/mster_ltsey/P1010028.JPG

/Files/images/2016/berezen/mster_ltsey/P1010034.JPG

/Files/images/2016/berezen/mster_ltsey/P1010035.JPG

/Files/images/2016/berezen/mster_ltsey/P1010037.JPG

/Files/images/2016/berezen/mster_ltsey/P1010039.JPG

/Files/images/2016/berezen/mster_ltsey/P1010069.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.