Страви молдовської общини Єланеччини

Страви молдовської общини Єланеччини

Традиційними борошняними виробами Молдовської кухні є вертути і плацинди з фруктовою, овочевою, сирною і горіховою начинкою. Плацинда нагадує плаский корж круглої і іноді квадратної форми. Вертута являє собою рулет з тонкого тіста.
З метою обміну досвідом та передачі рецептів молдовської кухні, Солтан Галина Павлівна, мешканка села Великосербулівка завітала до Єланецького професійного аграного ліцею. Разом із майстринею виробничого навчання Аліною Чепурною та здобувачами освіти групи 9 за професією: «Кухар. Кондитер» Богданом Кухтою та Катериною Богданцовою готували молдовські вертути та плацинти.


/Files/images/2024_rk_navchannya/platsindi_vertuti/439019076_962753689193573_7620459554512519731_n.jpg /Files/images/2024_rk_navchannya/platsindi_vertuti/438994845_962753802526895_699506763186833166_n.jpg /Files/images/2024_rk_navchannya/platsindi_vertuti/438958149_962753725860236_3637584593615238300_n.jpg /Files/images/2024_rk_navchannya/platsindi_vertuti/438264045_962753865860222_973641189380884253_n.jpg /Files/images/2024_rk_navchannya/platsindi_vertuti/438230519_962753815860227_320076809467321418_n.jpg /Files/images/2024_rk_navchannya/platsindi_vertuti/435890323_962753829193559_2254947097980039537_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.