Семінар - тренінг за темою : «Сучасний урок. Творчість педагога»

З метою визначення шляхів підвищення ефективності кожного уроку 12 січня 2015 р. був проведений семінар - тренінг за темою : «Сучасний урок. Творчість педагога»

Розпочинаючи семінар-тренінг , методист ліцею Свіденко Т.М. у своєму виступі підкреслила, що основним елементом навчального процесу був і залишається урок. Адже урок – це жива клітина навчально-виховного процесу; це те місце, де відбуваються основні процеси навчання, виховання й розвитку особистості учня.

Педагогічні працівники ліцею висловили свої думки і бачення стосовно організації і проведення сучасного уроку; з’ясовували плюси та мінуси традиційного уроку. Під час виступу акцентували увагу, що сучасний урок спрямований на те, щоб кожен учень збагнув себе, як самодостатня особистість.

Викладачі та майстри виробничого навчання Срєлкова М.Т., Гончаренко О.Б., Войт К.В., Новожен В.М., Михайлішин В.Б., Корчинський В.В. поділилися з присутніми своїм досвідом у використанні інтерактивних та інноваційних технологій на основних етапах уроку.

Під час проведення семінару-тренінгу панувала дружня, творча атмосфера. Педагогічні працівники ліцею прийшли до висновку, що сучасний урок – це не просто передача знань, а філософія «навчання жити» - це спільна творча праця педагога та учня.

/Files/images/2015/12-13_schnya_semnari/P1120015.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.