Два свята, поєднані в одне, славили Храм і рідний Єланець

Єланець – мальовничий і чудовий рідний край. Найбільшим багатством нашого краю була і залишається Єланецька душа – особливий сплав надійності, міцності і ніжності в поєднані з дивовижною силою духовності. Селище ,в якому ми живемо, особливе. У нього особлива історія, традиції і культура, тут трудяться працьовиті, доброзичливі та гостині люди.

Вересень – особливий для всіх єланчан. Саме 21 вересня , у розмаїті золотавої осені , відзначають дві знакові події – День народження місцевої церкви Різдва Пресвятої Богородиці та День Єланця.

В Єланецькому професійному аграрному ліцеї проведено ряд виховних заходів приурочених дню рідного Єланця. Цікаво і плідно пройшла зустріч учнівської молоді з селищним головою Л.В. Баденко, на якій учні були активними співрозмовниками, проявляючи патріотичну , національну та громадянську свідомість.На виховний захід «Єланеччина – наш рідний край», який підготувала і провела Цикало І.М., були запрошені почесні жителі Єланця: Смолянінова Н.П., в минулому працівник казначейства, Єсипчук О.Л. – голова Ради ветеранів, воїн-афганець. Почесні гості наголосили , що єланчани – надзвичайно талановитий народ, який творить свою історію і саме від молоді залежить якою Україна буде в майбутньому. На заході звучали українські пісні, вірші, які ще більше підкреслили любов та не байдужість молоді до свого селища.

Трудовий та учнівський колектив прийняли участь у параді та презентації організацій «Тобі Єланеччино, наша шана і наша праця». Дружня ліцейна родина на чолі з директором Кружковою Н.В., впевнено йде крізь негаразди сучасного життя до стабільності.Надають учням глибокі теоретичні знання педагогічні працівники, відмінники освіти України : Свидро В.П.,Стрєлкова М.Т., Усик Ю.А., Матяш І.В., Левшакова О.І.,Бурлака В.М., Цикало І.М., Прокопчук М.Д.

Любов до професії та майстерності виховують майстри виробничого навчання : Новожен В.М., Сиворотка Н.М., Штефанець О.І., Чепурна А.М., Михайлішин В.Б., Фабриков В.В., Усик П.А., Гончаренко О.Б., Вершаденко Л.Т., Сікорінський О.Б..

Ліцей пишається переможцями обласник конкурсів професійної майстерності: Гавриленко О., Черненко Є., Платон О., Платон В., Зганяйко М., Григорьєва Н.,Корнійчук Н.; переможцями обласних спортивних спартакіад: Гульман В., Ростолопа Н., Меднікова Н.Філіпов М., Шимченко М., Яковенко В., Єрмичук Н., Доновий М.Свято відбулося . Навколо царила атмосфера радості, надії і сподівання в краще майбутнє нашої незалежної демократичної держави.

/Files/images/2014/den_lantsya/1411544969_1.jpg

/Files/images/2014/den_lantsya/1411545020_img_3681.jpg

/Files/images/2014/den_lantsya/1411545010_img_3757.jpg

/Files/images/2014/den_lantsya/1411545010_2.jpg

/Files/images/2014/den_lantsya/1411545064_3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.