День Єланця

Єланецький професійний аграрний ліцей приймав активну участь у заходах по відзначенню 215 річниці народження селища Єланець.

Єланецький професійний аграрний ліцей приймав активну участь у заходах по відзначенню 215 річниці народження селища Єланець.

Теплими і зворушливими словами розпочалася програма «Гордість Єланеччини». Саме людям, які присвятили своє життя Єланцю, які ділом і працею довели свою відданість і нагороджені званням «Почесний житель селища» було присвячене це свято.


/Files/images/den_lantsya/IMG_6312.JPG

Добрими і величними словами ведучі О.Спину і К. Жорж звернулися до кожного “Почесного жителя селища” та розповіли про їх досягнення та почесні нагороди. В їх адресу звучали вірші земляків і лунали задушевні пісні у виконані: Г.Головань “ Єланецька земля”, О.Соломки та І.Мартинюка “Хай щастить…” та А.Блінкової “Мій рідний край”.

Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять про людей, яких вже немає з нами, але вони залишили яскравий слід в історії розвитку нашого селища.


/Files/images/den_lantsya/IMG_6318.JPG

Особливими словами подяки були згадані Ветерани, які на честь 70- річчю Перемоги у Другій Світовій війні отримали Почесне звання жителя селища. А пісня “Снігурі” у виконані В. Бурлаки торкнулася серця кожного глядача.

Завершальним акордом всього святкового дійства була пісня у виконані Н. Соболевської “Україна — це ми!”, яка ще раз підтвердила що українці вміють працювати, господарювати, любити і бути гідними людьми..


/Files/images/den_lantsya/IMG_6341.JPG

Під час проведення концерту панувала атмосфера доброзичливості та радості, спілкувалися один з одним, ділилися враженнями, а смачна та запашна продукція представлена Єланецьким ліцеєм заохочувала ти радувала земляків

./Files/images/den_lantsya/IMG_6293.JPG /Files/images/den_lantsya/IMG_6281.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.