З новими силами та надіями ліцеїсти розпочали новий навчальний рік.

З новими силами та надіями ліцеїсти розпочали новий навчальний рік.

Промайнуло літо непомітно. В спогадах лишився теплий слід. І знов ліцей вам усміхається привітно. Обіцяючи відкрити новий світ.

/Files/images/20180903_083237.jpg

В Україні День Знань - не просто початок осені. Для мільйонів школярів, студентів, їхніх батьків, а також для вчителів і викладачів це справжнє свято. Це свято завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! З цього дня починається офіційний навчальний рік у всіх навчальних закладах країни.

Теплими і привітними словами розпочалося свято в Єланецькому професійному аграрному ліцеї приурочене початку нового навчального року. На святі як завжди за традицією були присутні шановні гості Благочинний Єланецького округу настоятель Храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Миколай, Баденко Л.В.- селищний голова, Гулін О.В. - голова фермерського господарства «Гулін В.А.», Канська Т.І. - директор ФОП «Канська». Гучними оплесками зустріли ліцеїсти першокурсників групи №-84 на чолі з майстром в/н Фабриковим В.В., кл. керівник Прокопчук М.Д. ; групу №-5 на чолі з майстром в/н Сиворотка Н.М., кл. керівник Свидро В.П.; групу №-15 на чолі з майстром в/н Безкровна І.С., кл. керівник Кіт Р.А.; групу №-1 на чолі з майстром в/н Коваленко С.А., кл. керівник Спину О.І. Свято розпочалося з Гімну України та підняттям державного прапору України, право яке було надано учню Тарасенку Д.

/Files/images/20180903_090931.jpg

Було вшановано також пам’ять про тих людей, хто звеличив українську землю, хто відав своє життя заради України. До меморіалу Слави було покладено квіти учням Ладижинським В. та Беренич С.

За давнім українським звичаєм гостей у своїй оселі завжди зустрічають гостинно з хлібом-сіллю та щирим словом. Тож із щирими словами привітання виступила директор Єланецького професійного аграрного ліцею Кружкова Наталя Володимирівна, яка сказала: «Ми народ України, сини та дочки однієї Батьківщини, і попри всі негаразди ми маємо жити в мирі та злагоді, любові і повазі один до одного, навчатися вибачати і бути гідними людьми», а також побажала успіхів у навчанні та нових злетів.

Зі словами привітань та побажань виступили і гості : Гулін О.В., який привітав всіх зі святом, а також наголосив на важливості сьогодні бути професіоналами своєї справи, потрібно вчитися для того щоб досягти своєї мети; Канська Т.І привітала всіх і побажала успіхів у подальшому житі. Баденко Л.В. привітала всіх зі святом, а також вручила представникам ліцею Настенко Т.А., Гордієнко Н.П., Коваленко С.А., Безкровній І., Орленко Я.А., Левшаковій О.І., Гапоновій І.Ф. та учням Кошовому А, Сліпченко К, Ладижинському В. Подяки виконавчого комітету за цілеспрямовану діяльність по розвитку творчих здібностей молоді та нагоди Дня знань.

/Files/images/20180903_083338.jpg

Слово для привітання першокурсників було надано кл. керівнику Прокопчуку М. Д., який запросив їх до ліцейної родини і побажав впевненості у своїх силах. Зворушливими словами виступила мама Кравченко О., яка вручила першокурсникам вишитий рушник - на долю, на щастя. Доторкнутися до рушника, що вишила мати, це як напитися цілющої води, що надає великої сили, яка здатна дати тільки материнська любов. Першокурсники із вдячністю прийняли цей дарунок і пообіцяли сумлінно здобувати знання з обраної професії, шанувати традиції та звичаї нашого народу та ліцею.

В адрес педагогів, майстрів в/н, було сказано багато слів та побажань, а також творчого горіння, ентузіазму, перемоги у будь якій справі.

В благословенну годинубуло надане слово настоятелю Храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрею Миколаю, який сказав слова привітань та благословення на успіхи у навчанні.

І ось перший дзвінок сповістив про початок нового навчального року, нової сходинки на шляху пізнання .Право дати перший дзвоник було надано випускникам ліцею Кошовому А. і Сліпченко К..

У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! Всім бажаємо успіхів!!!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.