1939 - 1945 Пам’ятаємо! Перемагаємо.

Урочистостям пам’яті, святі єднання та примирення, палкої молитви всіх єланчан доброї волі за мир і щастя нашої держави і всієї землі були проведенні заходи в Єланецькому ліцеї.

7 травня відбулася свічкова хода до Дня пам’яті та примирення. Колона у складі очільників району, представників трудових колективів, учнівської молоді, в тому числі і представники ліцею, з лампадками в руках пройшла свічкова хода центральною площею до меморіального комплексу загиблим воїнам у роки Другої Світової війни в парку Слави. 8 травня відбувся виховний захід "Той травень в пам'яті людей». На захід була запрошена Черняк О.Л. - свідок та учасник воєнних років. Учасники заходу викладач О.Б. Гончаренко та учні групи №-13 Л.Балан, А.Кошовий шанобливо нагадали про історію тих воєнних років, поіменно згадали земляків-визволителів, а також лунали вірші про героїзм та мужність солдат. Музичними акордами тих років було схвильовано всіх присутніх на заході. Цікавим і змістовним був виступ свідка війни О.Л .Черняк. Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам'ять тих, чиє життя безжально відібрала війна.

Директор ліцею Кружкова Н.В. відзначила, що « ми завжди будемо пам’ятати події тих років, шанобливо ставитися до героїзм людей, які відстояли мир і незалежність рідної землі ».

В цей же день учнівська молодь ліцею відвідала та привітала зі святом Перемоги ветеранів ВВВ Тарасенка Сергія Макаровича та Непомнящого Віктора Парфіровича

День сьогоднішній нерозривно зв'язаний з учорашнім, і кожен слід на землі, і нинішня радість, і небо безхмарне, і наш достаток, і щасливе життя - то твій слід на землі, солдат - визволитель!.

Пам’ятаємо кожного, хто врятував світ від нацизму ціною свого життя. Доземний уклін живим і вічна пам'ять загиблим!

/Files/images/2018/05-traven/veterani/IMG_6257.JPG

/Files/images/2018/05-traven/veterani/IMG_6263.JPG

/Files/images/2018/05-traven/veterani/IMG_6273.JPG

/Files/images/2018/05-traven/veterani/IMG_6267.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.