Педчитання «Інноваційна педагогічна діяльність – як особливий вид творчої діяльності педагога»

11.01 2018 в Єланецькому професійному аграрному ліцеї відбулися педчитання «Інноваційна педагогічна діяльність – як особливий вид творчої діяльності педагога». Мета педчитань : поглиблення знань про інноваційних технологій навчання, обмін досвідом з їх використання, обгрунтування, доцільність впровадження інновацій в навчально-виховний процес ліцею.

Доповідач методист Свіденко Т.М. більш детальніше зупинилася на основних аспектах інноваційної педагогічної діяльності, як особливому виді творчої діяльності педагога.

Виступаючі: Годчаренко О.Б.(викладач професійно-теоретичної підготовки з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних. ОКН» розповіла про «Нетрадиційні форми та методи проведення уроків з предмету «Бухгалтерський облік»; Матяш І.В.( викладач професійно-технічної підготовки з професії «Тракторист-машиніст с/г виробництва. Водій автотранспортних засобів» більш детальніше показав «Впровадження новітніх форм і методів проведення уроків зі спец дисциплін»; Ткаченко Л.А.(викладач іноземної мови) доповіла про «Використання технічних засобів навчання на уроках іноземної мови». Також було проведено анкетування з метою оцінювання рівня росту інноваційних технологій в навчальному закладі та рекомендацій нових пропозицій з цього питання.

/Files/images/2018/01-schen/pedchitannya/IMG_20180111_101355.jpg

/Files/images/2018/01-schen/pedchitannya/IMG_20180111_101834.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.