«Урок – це дзеркало загальної і педагогічної культури вчителя, мірило його інтелектуального багатства, показник його світогляду та ерудиції»

Під гаслом «Урок – це дзеркало загальної і педагогічної культури вчителя, мірило його інтелектуального багатства, показник його світогляду та ерудиції» в ліцеї відбувся 10.01.2018 року практичний семінар « Проблеми сучасного уроку».

Мета семінару: підвищення методичної підготовки педагогів із технологій сучасного уроку; мотивація діяльності педагогічного колективу з питань удосконалення уроку; сприяння зростанню педагогічної майстерності викладачів та майстрів в/н у підготовці та проведенні на основі використання інноваційних технологій; мотивація самовдосконалення педагогів.

На семінарі методист Свіденко Т.М. звернула увагу на основні вимоги до сучасного уроку; основні ознаки сучасного уроку; типи і структуру сучасного уроку, а також наголосила про активізацію самоосвітньої діяльності педагогічних працівників та підвищення методичної підготовки педагогів із технології сучасного уроку.

Виступаючі Турчевська С.С. (викладач професійно-технічної підготовки з професії №Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних ОКН», Свидро В.П.(викладач фізики і астрономії), Михайлішина К,В.( викладач зарубіжної літератури ), Сиворотка Н.М.(майстер в/н з професії «Кухар. Кондитер») більш детальніше розповіли про особливості підходу до викладання сучасного уроку та поділилися практичними навиками з цього питання.

/Files/images/2018/01-schen/pedchitannya/IMG_20180110_111008.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.