Новорічно-різдвяні свята – це маленьке диво

Рік що минув, був для Єланецького професійного аграрного ліцею насиченим подіями та різними досягненнями. Уже стало традицією підводити підсумки роботи за рік на святковому дійстві, яке відбувається в дружній доброзичливій атмосфері. Ось і цього року дружня ліцейна родина зібралася в святково прикрашеному актовому залі: тут і шановні викладачі, і майстри виробничого навчання, вихователі, гості, учні з батьками та друзями. Всі зібралися за смачно накритими столами для того щоб перегорнути іще одну сторінку спільної історії.

Новорічно-різдвяні свята – це маленьке диво, якого із нетерпінням чекають як діти так і дорослі. Це чарівний і безумовно казковий час, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Заплющуючи очі, ми загадуємо бажання і свято віримо у те, що вони обов’язково здійсняться. І дійсно, всі хто знаходився на новорічному святі були в очікувані чудес і пригод, панувала атмосфера піднесення та чарівності. Директор ліцею Н.В.Кружкова привітала всіх із Новим Роком та Різдвом Христовим і наголосила: «що йде у небуття рік 2017-й. Для кожного з нас він був непростим. Мали місце як звершення, так і падіння, добро і сум. Але безумовно ми вдячні йому за все. Надіємося що Новий 2018-й рік принесе нам успіху в усіх добрих починаннях, впевненості у завтрашньому дні, злагоди та єднання».

На новорічному святі були оголошені результати новорічних конкурсів та їх переможці. З номінації «Новорічна Феєрія» переможцями стали: І місце - кабінет Захист Вітчизни (Прокопчук М.Д.), ІІ-місце — кабінети інформатики (Турчевська С.С.), іноземної мови (Ткаченко Л.А.), бухгалтерського обліку (Вершаденко Л.Т.). В конкурсі новорічних листівок відзначені учні груп №81, №82, №2, №12. В конкурсі творчих доробок «Зимові візерунки» відзначилися учні груп №81 та №2. Кращими кімнатами гуртожитку у цьому навчальному році визнані кімнати: №413 (Балан Олеся, Кочмар Вікторія - група №13), №411(Мунтян Анастасія група №14), №316 (Підборський Ростислав, група №83).

Також були відзначені кращі спортсмени цього року - Черненко Іван, Лунгу Денис, Берладяну Сергій, Буша Тетяна, Машкіна Любов, Сауляк Оксана, Кубенко Володимир, Іванов Олександр та активісти з художньої самодіяльності - Соболевська Наталя, Іванов Владислав, Гонта Олег, Шувалова Марина. В конкурсі краща навчальна група у І семестрі 2017-2018 навчального року визнана група №83.

Директор ліцею Н.В.Кружкова та заступник директора з виховної роботи Н.П.Гордієнко вітали всіх переможців і нагороджували їх пам’ятними призами та бажали подальших успіхів у всіх їхніх починаннях.

Представники кожної навчальної групи, виступаючи на сцені, намагалися показати всі свої таланти та здібності. Кожен номер відрізнявся своєю винахідливістю та артистичністю. Ведучі С.С.Турчевська та І.В.Матяш під чарівну новорічну мелодію розповідали про всі хороші моменти року минулого та всі незвичайні переваги року, який наближається, як потрібно правильно зустріти Новий рік Собаки, для того щоб він приніс успіх та добро. На сцені появлялися і лисичка, і собачка, і Дід Мороз, і Снігуронька і дивовижні три дівиці, і зла відьма і казкова фея. Було дуже весело та чарівно. Лунали пісні у виконані Соболевської Наталки, Мартинюка Ігоря, Гонти Олега, Михайлішиної Катерини, Кузьміна Владислава. Тож новорічна казка завершилася дружніми привітаннями та новорічними побажаннями, а попереду рік який розпочався і ми надіємося що він буде набагато цікавішим та незвичайним.

Нехай 2018 рік принесе вам лише приємні відкриття і цікаві події, а оточують вас завжди благородні, чесні , добрі люди. Хай рік наступний буде щедрим на вдачу, дає натхнення на нові проекти.Бажаємо втілення мрій у життя! Нехай у 2018 році вашими вірними супутниками будуть щастя, здоров’я, успіх, мир та злагода! З Новим роком та Різдвом Христовим!!!

/Files/images/2017/12_gruden/noviy_rk/_MG_4975.JPG

/Files/images/2017/12_gruden/noviy_rk/_MG_4980.JPG

/Files/images/2017/12_gruden/noviy_rk/_MG_4983.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.