Ангели зі Святим Миколаєм добра Вам бажають!

Є свято гарне в Україні,
Є свято казки чарівне,
Що Миколай в святій ряднині
Слухняним ласощі несе.
Прекрасне свято це у грудні
Приносить віру в чудеса.
І знають всі що в тяжкі будні
Віра у святість нас спаса.

Майже у всіх народів світу є звичай давати дітям вночі на Святого Миколая всякі дарунки. Велика втіха дітлахам. Тай не тільки дітлахам, а й кожна людина в цей святковий день чекає чогось незвичайного та загадкового. Цей гарний звичай основується на житті Святого Миколая. Він жив наприкінці ІV століття і відзначався надзвичайною добродійністю та допомагав обездоленим та нужденним. Миколай робив це в строгій тайні. Отже, з тих далеких часів, з доброти людської прийшло до нас свято.

І в цейчудовий, прекрасний, чарівний День Святого Миколая в бібліотеці ліцею відбулося казкове дійство «Йде Святий Миколай, ти добром його стрічай!» Ведучі К.В.Міхайлішина, Н.Соболевська познайомили учнів з образом Святого Миколая, розповіли про його земне життя та про його доброчинні вчинки та чудеса.

Бібліотекар Т.Настенко зазначила, « що доброта– дуже важлива і необхідна для кожного з нас чеснота.Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердність, уміння розуміти чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину – це повинно бути у характері кожної людини». Учні в мультимедійних версіях познайомилися з добрими вчинками людей всього світу та слухали пісні у виконані відомих українських співаків присвячені Святому Миколаю..

Також на свято завітав і сам Святий Миколай ( В.Іванов) , який приніс не тільки подарунки, але й запитав в учнів які ж добрі вчинки та справи вони зробили за рік.

Учні навчального закладу розказали про добрі справи, які робили в цьому році: це і допомога батькам; робота над удосконаленням спортивних навичок; шанобливе ставлення до праці інших людей, активна участь у заходах по збереженню навколишнє середовище, допомога Ветеранам Великої Вітчизняної війни, волонтерська допомога учасникам АТО, успіхи в отримані професійних навичок та знань.

Святий Миколай на завершення свята пригостив всіх солодощами а учні дали обіцянку Миколаю, що будуть творити добро і на далі.. Од же на добро, зроблене для вас іншими, треба відповідати також добром, бо найвища наука життя – мудрість, а найвища мудрість – бути добрим. Тож творіть у світі тільки щастя! Живіть, купайтеся в добрі, В щасливій радісній державі. Хай вас Мати Пресвята завжди охороня, Янголи вам помагають. Бог благословляє.

/Files/images/2017/12_gruden/mikolay/Фото201.jpg

/Files/images/2017/12_gruden/mikolay/Фото202.jpg

/Files/images/2017/12_gruden/mikolay/Фото223.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.