Тиждень фізики

З 13.ХІ по 17.ХІ у ліцеї було проведено Тиждень Фізики. Викладач фізики Свидро В.П. ознайомив учнів ліцею на лінійці із заходами тижня і запросив учнів прийняти активну участь в них.. 14 листопада відбулася інформаційна пізнавальна година, яка була присвячена Міжнародному Дню Енергозбереження, який традиційно відзначають 11 листопада. До відома учнів була доведена інформація про необхідність енергозбереження для України і про популярні засоби та методи збереження енергії в побуті. У бібліотеці ліцею до уваги учнів була запропонована книжкова виставка « Бережімо енергію!»

В рамках тижня фізики була проведена в бібліотеці ліцею розважально-пізнавальна гра «Конкурс знавців фізики». Змагалися учні трьох команд «Електрони» (група №2), «Нейтрони» (група №13, №81), «Протони» (група №12). Гра відбувалася в дружній, заохочуючій конкуренції. Лідерами змагань серед учнів стали А. Прищепа (13 балів), О.Касьянов (12 балів) , Н.Соболевська (9 балів). Учасники змагань посіли такі місця: І-місце – команда «Протони» (група №12), ІІ- місце – команда «Нейтрони» (групи №13, №81), ІІІ- місце – «Електрони (група №2) .

З метою перевірки знань учнів було також проведено конкурси дослідницьких робіт, кросвордів з цікавою фізичною та астрономічною тематикою.

Учні ліцею взяли активну участь у предметному тижні та показали належні знання, дізналися багато нової та цікавої інформації.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.