Акція «16 днів проти насильства»

У Миколаївській області проходить акція «16 днів проти насильства». Єланецький професійний аграрний ліцей бере активну участь в цій акції.

В ліцеї проводяться заходи з роз’яснення теми насильства та жорстокого поводження з дітьми. Більше половини опитаних дітей в Україні вважають себе недостатньо захищеними державою від жорстокого знущання, брутального поводження, викрадення та продажу. Насильство в сім’ї – це серйозна і поширена проблема в світі. Воно впливає на життя дітей і підлітків. Сучасна поведінка дітей і підлітків бентежить сучасне суспільство. Підвищена агресивність, знижений настрій, депресія, порушення емоційної системи - це все наслідки нестійкої впевненості в собі і в своїх природних можливостях.

Про ці всі проблеми і про шляхи виходу із скрутних ситуацій говорилося на правовому круїзі «Закон. Права. Обов’язки.», який відбувся 20.11.17 в районній бібліотеці . Учні груп №-13, №-4 разом із замісником директора з виховної роботи Н. Гордієнко із цікавістю слухали бібліотекаря Л.Тітову, яка розповіла учням про проблеми насильства та їх наслідки, як розпізнати де насильство, а де благі наміри. Також учні прийняли активну участь в конкурсах, діалогах та розв’язуванні життєвих ситуацій. Представник правової допомоги І.Котенко більш детальніше розповіла про права та обов’язки підлітків, про порушення цих прав та обов’язків основуючись Законом України.

/Files/images/2017/11_listopad/nasilstvo/SAM_2853.JPG

/Files/images/2017/11_listopad/nasilstvo/SAM_2848.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.