Спільні навчання навчального закладу з МЧС Єланецького району.

Спільні навчання навчального закладу з МЧС Єланецького району.

10 жовтня, на базі гуртожитку Єланецького аграрного ліцею провели тактичні навчання з працівниками закладу та особовим складом 15 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Про це повідомляє прес-служба рятувальників.

Основною метою тренування стала перевірка готовності працівників гуртожитку до першочергових дій у разі виникнення пожежі, а також відточення рятувальниками професійної майстерності.

«За тактичним задумом на першому поверсі п’ятиповерхового гуртожитку в кімнаті коменданта внаслідок короткого замикання електропроводки сталася пожежа. У коридорах утворилось щільне задимлення. Працівники закладу оповістили про подію до Служби порятунку та вжили першочергові заходи. По прибуттю вогнеборці подали стволи на гасіння умовної пожежі та захист суміжних приміщень від перекидання полум’я», — розповіли рятувальники.

Від Служби порятунку до спеціальних тренувань залучалось 11 працівників особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Також у навчаннях взяли участь представники філії аварійних бригад ПАТ «Миколаївобленего» та «Миколаївгаз» Єланецького району, карета «швидкої» та співробітники поліції. Додатково задіювався водовоз від комунального підприємства «Єланецьводопостач».

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.