Європа – Всесвіту краплина

Головна ідея виховних заходів до Дня Європи в Україні – підкреслити приналежність нашої держави до європейської сім’ї народів і безпечність її європейського вибору ,формування культури міжетнічних відносин, а також можливостей мирно співіснувати.

Проведено низку заходів , в основі яких було вивчення наукового, культурного,соціального і духовного життя населення Європи на принципах свободи, взаємодопомоги,миру і толерантності .

Віртуальна подорож «Країнами Європи» змогла показати учням велич і могутність історичних споруд Великої Британії, чарівність та красу природи Італії ,Іспанії , Кіпру, Мальти;тюльпановий рай Амстердаму , Австрійський віденський бал та інші визначні пам’ятки і цікаві місця країн Європи.

Учні I та II курсів прийняли активну участь у конкурсі на кращого знавця історії Європейського Союзу. Переможцем став учень ІІ курсу групи №12 Іванов Владислав, а у вікторині «Європа – сьогодні» став учень І курсу групи №13 Кошовий Артем .

Інтерактивна виставка ,організована бібліотекарем ліцею Настенко Т.А. на тему «Європа в особистостях» також зацікавила наших вихованців.

Зустріч в центральній районній бібліотеці , яку провели бібліотекарі Тітова Л.М та Бескровна М.І була цікавою та пізнавальною.Тема зустрічі «Барвиста мозаїка європейських держав» з демонстрацією слайд-шоу не залишила присутніх байдужими .

Інформаційно-пізнавальна година «Сто метрів до Європи», проведена викладачем географії Цикало І.М. зацікавила ліцеїстів своєю незвичністю та новизною .Учні познайомились з найвищими будівлями України та Європи , з об’єктами світової спадщини , з гербами та прапорами держав Європи . Ведучі Балан Олеся та Кошовий Артем (група№13)допомогли здійснити подорож найбільшим містом в Європі – Лондоном , наголосили на унікальності «Першої леді Парижа»- Ейфелевої вежі, здійснили подорож по близьким та далеким країнам Західної та Східної Європи.

/Files/images/2017/06_cherven/den_vropi/IMG_20170523_084512.jpg

/Files/images/2017/06_cherven/den_vropi/IMG_20170523_082350.jpg

/Files/images/2017/06_cherven/den_vropi/IMG_20170608_123557.jpg

/Files/images/2017/06_cherven/den_vropi/IMG_20170608_123749.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.