Сім’я – найбільша цінність на землі

Найціннішим скарбом для кожної людини є родина. Можна мати безлічь хороших друзів та знайомих, але тільки сім'я дає нам відчуття захищеності і потрібності на все життя, робить нас щасливими і впевненими у майбутньому. Саме в сім’ї ми відчуваємо підтримку і любов.

З метою виховування в учнів поваги до сімейний відносин; показати велич жінки-матері, її роль у житті людини та спонукати учнів до любові і вдячності до неї; сприяти дружнім відносинам у сім’ї та розумінню того, що найрідніші люди – батько й мати, дідусь і бабуся в Єланецькому ліцеї відбулося 17 травня родинне свято «Сім’я – найбільша цінність на землі».

Всю ліцейну родину та гостей було запрошено на хліб, на сіль та на урочисте свято ведучими В.Івановим, А.Балан та відповідальною за проведення цього заходу Настенко Т.А.

Також багато красивих і теплих слів було сказано в адресу батьку-твердому надійному чоловічому плечу, ласкавій та світлій материнський любові. Тому, що всі ми починаємося з них, з наших батьків. Зворушливим був виступ запрошеної на зустріч бабусі – Жаворонкової В.С., яка розказала про важливість сім’ї для кожної людини та поділилася своїм досвідом сімейних стосунків. Онук Кошовий Артем подякував бабусі за любов та ласку. Теплими словами відгукнулася про свою бабусю і Ніколаєнко Тетяна, яка сказала що важливу роль в її виховані відіграла і її прабабуся. Учні мали змогу переглянути мультимедійну версію про важливість родини в українському суспільстві та послухати пісні у виконані Мартинюка І.С. Захід пройшов і залишив у наших душах теплі і ласкаві нотки почуттів про своїх рідних.

Хочеться, щоб кожен із нас шанував своїх батьків, розумів їхні мудрі поради, думав про них, був поруч у скрутну хвилину. Відгукувався на кожен їх поклик. Батько і мати дали нам життя і живуть для нашого щастя. Вмійте поважати працю своїх батьків, шануймо їх, підтримуємо їх, допомагаймо їм так як вони допомагають нам і підтримують нас.

/Files/images/2017/05_traven/rodina/1.jpg

/Files/images/2017/05_traven/rodina/2.jpg

/Files/images/2017/05_traven/rodina/3.jpg

/Files/images/2017/05_traven/rodina/5.jpg

/Files/images/2017/05_traven/rodina/4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.