День Перемоги зі сльозами на очах!

День Перемоги – один із самих хвилюючих та шанованих свят в Україні. Уже 72 роки поспіль живущі покоління – від малого до великого – виходять в цей день на вулиці та площі міст і сіл України щоб відзначити Велику Перемогу над фашистськими загарбниками. 9 травня люди цілими сім’ями ідуть покласти квіти до пам’ятника, вручити квіти живим ветеранам і казати « Дякуємо за Перемогу»! Це свято яке об’єднує всіх, повинно об’єднувати всіх нас сьогодні і дати нам порозуміння, що тільки в єдності, тільки з підтримки одне одного ми зможемо досягти певних результатів і збудувати Європейську Україну.

На виконання розпорядження Департаменту освіти та науки Миколаївської області « Про заходи з відзначення у 2017 році Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні» в Єланецькому професійному аграрному ліцеї розробленні та пройшли слідуючи заходи: акція «Герої живуть серед нас» (05.05. - поздоровлення ветеранів війни підшефних ліцею Непомнящого В.П.,Тарасенко С.М.; екскурсія учнів до музейної кімнати ліцею «Сторінки безсмертя» (03.05.- гр. І курсу, 04.05. – групи ІІ курсу; оформлена тематична виставка у бібліотеці ліцею та читальній кімнаті « Нас надихають на подвиги герої»; година пам’яті «Ваш подвиг житиме в віках» (16.05. в актовому залі); протягом квітня – травня проводиться волонтерська робота по наданню шефської допомоги ветеранам та учасникам війни.

Представники ліцею взяли активну участь у районних заходах: 8 травня у свічковій ході та 9 травня - Дня пам’ті та примирення у мітингу-реквіємі «Не забувайте подвиги батьків».

/Files/images/2017/05_traven/peremoga/_MG_3143.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.