Тиждень біології і екології

Тиждень біології і екології пройшов під девізом «Ми планету нашу в долонях для нащадків збережемо»

Відкриття тижня розпочались на загальноліцейной лінійці, де ведучі Бондарчук Максим (гр.81) та Сауляк Оксана (гр.2) познайомили з планом проведення.

Протягом тижня учні ознайомилися з «Енциклопедією цікавої біології». До Всесвітнього дня води було проведено інформаційно-пізнавальну годину, де ведучі Корнійчук Наталя (гр.10) та Кудибін Павло (гр.2) познайомили ліцеїстів з інформацією на тему «Вода – одна із найзагадковіших речовин у світі та разом переглянули презентацію «Вода – основа життя»

Також ведучими: Рядченко Анною та Ніколаєнко Тетяною було проведено вікторину-конкурс, загадки та прислів’я про воду, де переможці Мальченко Вадим (гр.12) та Дмитренко Сергій (гр.80) набрали однакову кількість балів.

Проведений конкурс-ерудитів «Юний еколог» зацікавив не тільки учасників у складі 6 осіб, але й вболівальників, для яких були окремі завдання. Ведучі конкурсу: Іванов Владислав та Чопенко Людмила (гр.12), а також ведуча «бабуся» - Бондарчук максим (гр.81) з легкістю провели гру-конкурс. Серед учасників: учні груп 12 - Соболевська Наталя, 2 – Сауляк Оксана, 80 – Колісніченко Сергій, 81 – Байчура Андрій, 12 – Мальченко Вадим. Найбільшу кількість балів в усіх конкурсах набрала Соболевська Наталя, яка і стала переможцем.

На конкурсі кмітливості та ерудиції «Біологія +…» які провели Чопенко Людмила і Кузьмін Владислав (гр.12) найбільшу кількість балів набрала знов Соболевська Наталя (гр.12).

У обласному конкурсі – захисту творчих робіт «Еко-ідея», «Екологічна безпека Північного Причорномор’я» був нагороджений грамотою переможець конкурсу І туру Іванов Владислав (гр.12).

Підведення підсумків і нагородження призами відбулися на лінійці.

/Files/images/2016/kvten/tijden_bolog/P3220128.JPG

/Files/images/2016/kvten/tijden_bolog/P3250156.JPG

/Files/images/2016/kvten/tijden_bolog/P3290161.JPG

/Files/images/2016/kvten/tijden_bolog/P3230152.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.