Світ який оточує нас

Підлітковий вік - особлива пора життя, ми вже торкнулися його реалій, але легенькі крила дитинства ще піднімають нас у небо, де живе казка, де панує мрія. Як часто дорослі не розуміють які емоції переповнюють наші душі, як тривожно б’ється серце у передчутті нового, майже дорослого світосприйняття.

Для кожного покоління людей існують свої розуміння добропорядності і чеснот. І саме з метою виявлення нашої позиції стосовно питання значущості кожного із нас в сучасному світі, сприяння подальшого формування соціально активного громадянина була 15 грудня проведена година спілкування «Який я є сьогодні» в читальній кімнаті гуртожитку. Бібліотекар Настенко Т.А. звернулася до нас з пропозицією висловити свою думку щодо моральних цінностей, яким ми надаємо перевагу, на скільки ми сьогодні молодь обізнана в своїх правах та свободах та чи вміємо користуватися ними, щоб не потрапити в скрутне становище.

І дійсно, як би нам не хотілося лишатися у безтурботному дитинстві, але нас чекає складне доросле життя. І як до нього сьогодні підготуватися, які риси характеру треба загартувати, як навчитися спів ставляти своє «я» в цьому суспільстві ми говорили і вели дискусію. Вихователь Мартинюк І.С. звернув також увагу на головний чинник людського життя – здоров’я, яке потрібно зберігати ще з юних років, займатися спортом та розвиватися як особистість. Також багато було наведено прикладів про відомих людей, про їх спосіб життя. А особливо головне те, що на цих заходах ми можемо висловити свою думку, а також в дискусії доводити свою правоту.

Одвічні людські цінності, викарбувані біблейським розумінням пристойності, є тим грунтом, на якому ми повинні ліпити свою особистість, формуватися різностороннє, розвивати свої творчі здібності. Наше життя стрімке, цікаве, повне несподіванок і немає часу на різні дрібнички. Однією з найважливіших речей у житті учня є знання. Лише наполегливою працею кожен може сам для себе здобувати знання. Це для мене зараз важливо. І я буду намагатися зробити все щоб стати кращою. Багато виникає питань у нашому віці, але одне зрозуміло, що ми повинні бути хорошими людьми, гідними патріотами своєї країни.

/Files/images/2015/knijka/IMG_5393.JPG

/Files/images/2015/knijka/IMG_5392.JPG

/Files/images/2015/knijka/IMG_5397.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.