«Молодь та Halloween»

Уже не один рік українська молодь святкує свято Хелоуіна. Найбільш масштабно його відзначають у США і, на нашу думку, в нас воно з’явилося та прижилося тільки після масового засилля американських фільмів (про вплив «голубих екранів» на психіку людини знаємо немало). І з метою більш правильного розуміння цього свята проводяться заходи розважального характеру для молоді по всій країні.

Сучасний Хелоуін давно втратив вже свій початковий зміст і ми його відзначаємо, щоб тільки задобрити всі нечисті сили. І маємо ще привід весело відпочити, вбратися в чудернацькі костюми, а також налякати і налякатися.

Так, напередодні свята,в гуртожитку Єланецького ПАЛ було проведено вечір відпочинку за відповідною тематикою.

Учні мали змогу один одного розмалювати, похизуватися химерними костюмами та просто повеселитися.

Атмосфера свята була просто бурхливою: мальовничі обличчя, стіннівки та плакати, чудернацькі прикиди, веселі конкурси.., все це злилося в танцях та цікавих розвагах, що продовжувалися майже до повсякденної «лінійки».

Всі залишилися задоволені святом: учні - дискотекою, вихователі - гарним настроєм, а вахтери - спокоєм після відбою. Тож в гуртожитку ми добре живемо і класно відпочиваємо.

З нетерпінням чекаємо наступного веселого вечора відпочинку, а традиції які започатковані в гуртожитку будемо продовжувати і зберігати.

/Files/images/2015/heloun/IMG_2777.jpg

/Files/images/2015/heloun/IMG_2788.jpg

/Files/images/2015/heloun/IMG_2768.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.