Знову вересневий день настав чудовий

1 вересня – День знань; справжнє всенародне свято мудрості, доброти, людяності. Саме в цей день, по особливому тепло згадуємо свої дитячі роки, своїх вчителів за їх мудрість, щирість та підтримку. Адже в шкільні роки зароджується у серці кожного учня любов до рідної країни.

Новий навчальний рік в Єланецькому професійному аграрному ліцеї розпочався із святкової лінійки, присвяченій дню Знань. Бурхливими оплесками привітали 110 першокурсників, які влилися в дружню родину ліцею. З словами привітання до учнів звернулась директор Кружкова Н.В., яка значну частину свого життя присвятила створенню та процвітанню навчального закладу, вона наголосила, що першим та основним завданням учнів у такий складний час для нашої країни є навчання, закликала до єдності, бо лише в єдності наша сила.

З гарними побажаннями та подарунками завітали на свято Першого дзвоника і почесні гості голова райдержадміністрації В.В.Богданцев, голова районної ради Москаленко О. голова селища та селищної ради Л.Баденко, підприємці С. Мукіенко та І.Теплов, керівник відділу кадрового забезпечення старший лейтенант міліції О.Собчук, начальник відділу агропромислового комплексу Л.Чухнова , отецьМиколай.

Всі присутні в ліцеї були в піднесеному настрої , святково одягнені із барвистими квітами , а гості із запашними короваями. З побажаннями успіхів у навчанні виступили також майстер в/н І-курсу О.Задира, кл. керівник Л.Ткаченко . Ніжними і добрими слова привітала всіх і мама першокурсника О. Кузьміна . Особливо було приємно чути ліцеїстам дзвінкі голоси дітлахів районного садка «Ромашка» , які завітали на свято зі своєю наставницею Фабриковою Н.М. . Побажання всього найкращого звучали і з вуст старшокурсників Воробйова О., Кожокар В., Макушевої О.

Чествували добрими словами привітань та щирими оплесками вдячності досвідчених талановитих педагогів Новожен В.М., Усик Ю.А., Кружкову Н.В.,Гордієнко Н.П., Михайлішина В.Б. Свіденко Т.М., Тарасенка О.М., Левшакову О.І. Настенко Т.А., які більшу частину свого життя віддали служінню улюбленому ліцею. Отець Миколай за традицією благословив всіх на ратні справи та побажав успіхів у навчанні.

І ось перший дзвоник, право надано випускнику – відміннику О.Гавриленку та першокурсниці М. Шуваловій , закликає всіх на перший урок « В єдності наша сила». Тож вітаємо всіх з початком нового навчального року, від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, удачі, злагоди та довгоочікуваного миру. Нехай цей навчальний рік буде для всіх насиченим, різноманітним цікавими подіями, яскравими досягненнями та перемогами.

/Files/images/2015/1_veresnya/IMG_0914.jpg

/Files/images/2015/1_veresnya/IMG_0957.jpg

/Files/images/2015/1_veresnya/IMG_0969.jpg

/Files/images/2015/1_veresnya/IMG_0932.jpg

/Files/images/2015/1_veresnya/IMG_1046.jpg

/Files/images/2015/1_veresnya/IMG_1060.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.