Фестиваль книги « Бібліодрайв»

Книга – безцінне багатство, і ставитися до неї належить з особливою увагою, любов’ю й бережливістю. Саме спілкування з книгою допомагає дитині оволодіти певною сумою цих знань, засвоїти досвід попередніх поколінь, прилучити до культурних цінностей. Книга приходить до нас з дитинства і ми зберігаємо любов до неї протягом усього життя.

Книга відіграє велику роль у навчанні, вихованні, розвитку дитини, але тільки тоді, коли учень вміє з нею працювати, вміє і любить читати. Читання – це складний процес, який потребує постійної уваги, усіх розумових сил, а головне – бажання. Сьогодні коли у книги є могутні конкуренти – комп’ютери, інтернет, інші новітні технології , особливо важливо, щоб учень ефективно читав і отримував необхідну інформацію.

Про книгу і про необхідність розвиватися і удосконалюватися сучасній молодій людині говорилося на обласному фестивалі книги «Біблоодрайв», який пройшов у районній бібліотеці. Учні Єланецького професійного аграрного ліцею прийняли активну участь у всіх запланованих заходах цього фестивалю: учні групи №11 приймали участь у інтелектуальній грі; Ігор Сергійович Мартинюк разом із Артемом Жванко виконував свої пісні; дівчата Катерина Виноградова, Надія Єрмічук приймали участь у конкурсі «Заплети косу – дівочу красу». Свято Книги відбулося і незалежно від того, ким у майбутньому за фахом стане учень, саме головне щоб він дійсно став гідною людиною. А в цьому йому допоможе книга і бажання читати. Читайте, і нехай не буде жодного дня, коли б ви не прочитали жодної сторінки. І як казав видатний український педагог В.Сухомлинський: «Нехай книга вас захоплює так, як улюблена мелодія, як прекрасний танок».

/Files/images/2015/bblodrayv/IMG_0446.JPG

/Files/images/2015/bblodrayv/IMG_0469.JPG

/Files/images/2015/bblodrayv/IMG_0452.JPG

/Files/images/2015/bblodrayv/IMG_0438.JPG

/Files/images/2015/bblodrayv/IMG_0478.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.