Герої серед нас

Зустріч з випускниками Єланецького професійного аграрного ліцею, а нині учасниками АТО Блінковим Ігорем і Шиндряєвим Олександром.

Здавалося б, що може бути цікавим у вихідний дощовий день? Але зустріч з учасниками АТО Ігорем Блінковим і Олександром Шиндряєвим , яка відбулася 28-го березня в гуртожитку Єланецького професійного аграрного ліцею, скрасила своїм надзвичайним теплом і любов’ю буденне життя ліцеїстів.

Вихователь гуртожитку Мартинюк І.С. розповів вихованцям про те, що бійці, які завітали в гуртожиток , є справжніми патріотами своєї держави і у вирішальний для України час показали себе як мужні, самовідданні громадяни Вітчизни. Навчаючись в ліцеї, вони завжди займали активну громадську позицію, приймали участь у житті ліцею. А Ігор Блінков був президентом учнівської ради.

Зустріч проходила в атмосфері доброзичливості, уважності, зацікавленості і поваги до бійців АТО, які донесли до учнів дуже багато цікавої та корисної інформації: розповіли про свої воєнні будні, про те, як заслужили свої бойові нагороди. За належне виконання своїх обов’язків та проявлену мужність Блінков Ігор отримав орден « За мужність» ІІІ – ст., а Шиндряєв Олександр отримав пам’ятний знак « За воїнську доблесть» . Про поранення в день свого народження Олександр розповідав з усмішкою, а про загибель своїх друзів із сумом в очах. Учні з великим задоволенням задавали питання на різну тематику, гості ж, без запинок давали чітку та вичерпну відповідь. На завершення бійці побажали всім гідно любити свою Батьківщину та мирного неба над головою. Ліцеїсти подякували бійцям за таку чудову зустріч, побажали скорішого закінчення війни та повернення до своїх рідних домівок живими та здоровими.

Учнівський та педагогічний колективи ліцею пишаються своїми випускниками, завжди намагаються їх підтримати і надати необхідну допомогу.

Ми за Вас хвилюємося і сподіваємося, що ваша діяльність є прикладом для вихованців нашого ліцею. Тож хай щастить Вам у ваших ратних справах.

/Files/images/2015/ato/IMG_9866.JPG

/Files/images/2015/ato/IMG_9854.JPG

/Files/images/2015/ato/IMG_9862.JPG

/Files/images/2015/ato/IMG_9861.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.